SNACKUSHI

SNACKUSHI Jouw verse snacks en sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 476 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackushi. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 0:24 Bestelling duurde veel te lang, maar de eigenaar heeft het netjes voor ons opgelost! De sushi was de moeite waard om te wachten.
27 jun 2022 om 6:31 Lang moeten wachten en niet lekker En niet aankomen thuisbezorgt met het was op een zondag Dat heef t niks met het eten te maken
26 jun 2022 om 21:32 Heerlijke sushi, super snel en vers... aardige bezorger en kok.. Zeker een aanrader!
18 jun 2022 om 19:49 Erg lekker gegeten
15 jun 2022 om 0:05 Dankjewel buklao was weer lekker
11 jun 2022 om 0:49 Lekkere verse sushi. Precies op smaak. Bezorging was heel vlug. Ik ga zeker vaker bestellen. Top
5 jun 2022 om 14:33 Verrassend goed!
16 mei 2022 om 8:50 I missed some items in my order, basically half of it
28 apr 2022 om 14:50 Bezorger was erg vriendelijk, eten was lekker. Maar niet van buitengewone klasse
18 apr 2022 om 20:25 Keurig op tijd en alles was heerlijk!
28 feb 2022 om 21:54 Ik heb iets anders dan wat had besteld gekregen!!!!!
20 feb 2022 om 1:59 Lekkere sushi, goed gevuld. We hadden wel 2 sushi's die uit elkaar vielen, maar de rest was prima. Hele vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar