SNACKUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 533 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackushi. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 9:54 Sushi viel uit elkaar en smaakte erg slapjes. Tonijn sashimi was grijs aan de onderkant dus heb ik niet eens durven eten
25 jan 2023 om 20:06 Altijd snel en lekker !!
19 jan 2023 om 19:14 Weinig sojasaus, maar 1 setjes stokjes
15 jan 2023 om 8:35 Eerste keer hier besteld. Eten was er snel en goed warm. Smaakte geweldig, we bestellen hier vaker.
11 jan 2023 om 3:15 Binnen de genoemde tijd. Eten was super!
9 jan 2023 om 11:36 DELICIOUS!!!
4 jan 2023 om 21:08 Heerlijk eten oprecht
30 dec 2022 om 9:41 Sushi en loempia's smaakte goed. Loempia's goed heet alleen de Edamame werden ijskoud geleverd.
26 dec 2022 om 16:17 Restaurant belde zelf op om te zeggen dat ze wat waren vergeten, dat vond ik heel netjes. Eten was op de nasi en boontjes zeer slecht. Ik had o.a. de spicy tuna besteld en daar zat roomkaas in ipv mayo. De overige sushi niet vers en kon kliko in
18 dec 2022 om 23:14 Ik heb na 1 uur wachten nogmaals 1 uur kunnen wachten op mijn bestelling. Toen het eten er eenmaal was was de helft al niet meer warm en hebben we het kunnen opwarmen.
16 dec 2022 om 22:06 Fresh and very delicious sushi with quick delivery
12 dec 2022 om 19:47 Kipsaté, is erg zoet van smaak. Sushi is niks bijzonders.