SNACKUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 510 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackushi. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 9:58 The food it was delicious, and the deliver very polite. Excellent service. I would recommend them
30 nov 2022 om 1:39 Top *****
29 nov 2022 om 1:24 Eten was prima, lekker en ruim voldoende. Lieve, nette bezorging
26 nov 2022 om 8:48 Bezorgtijd heb ik niet speciaal op gelet, maar dat is juist denk ik een goed teken. De sushi was heerlijk, mijn en zoontje en ik hebben echt genoten.
25 nov 2022 om 23:30 GEWELDIG!
21 nov 2022 om 17:57 Eten werd een half uur eerder bezorgd dan stond aangegeven, het was er echt binnen 20 minuten. Eten smaakt lekker maar helaas kreeg ik een rol waar roomkaas inzat waarbij het niet in de omschrijving stond dus dat was jammer. Verder heel erg tevreden
19 nov 2022 om 11:14 Opzich wel lekker
19 nov 2022 om 4:01 Prima prijs-kwaliteitverhouding aardige bezorger
5 nov 2022 om 0:02 Sushi was smakeloos, rest van het eten was koud toen het aankwam. Zeer zeker geen waar voor m’n geld gehad bestel hier geen 2e keer helaas. Bezorging was wel goed maar daar koop ik niks voor als t eten niet smaakt…
23 okt 2022 om 21:30 Het eten was heel lekker toppie echte aanrader
23 okt 2022 om 10:30 Volgende keer de sushi rollen beter door snijden. Verder was het weer heerlijk.